Oké.

De behandeling werkt als volgt.

Je stuurt een pasfoto van je kind op naar het email adres van deze site: info@adhdbehandeling.com

Ik print de foto uit en houd deze foto tussen mijn handen en dan zal het universum de helende energie naar je kind zenden.

Deze energie geeft je kind terug aan zichzelf. Hierdoor zul je als ouder binnen een paar dagen merken dat je kind weer wordt als hoe hij of zij was voordat de kenmerken van ADHD begonnen.

Het universum werkt direct. neemt geen omweg want dat is niet efficiënt.

Mensen vragen mij wel eens waarom ik dan niet gelijk de hele wereld onder handen neem. ik begrijp die vraag maar geloof het of niet, niet iedereen wil genezen worden. Daarom is er de hulpvraag nodig ( bij een kind van de ouder(s))
Hierdoor is de pasfoto een soort van focuspunt zodat ik weet welk kind de behandeling mag ontvangen.

Hallo mijn naam is Arthur Selderbeek en hier is mijn visie hoe het werkt.
 
Al 25 jaar ben ik bezig met energieën.
 
Ik behandel mensen voor uiteenlopende klachten.
 
Ik heb gemerkt dat als ik kinderen met de diagnose ADHD behandel dit ze tot rust brengt. het is zelfs zo krachtig en werkt zo direct dat ik als reactie van ouders  heb gekregen dat ze me bedanken voor het teruggeven van hun kind, die hadden ze 5 jaar lang gemist.
 
Er zijn veel verschillende manieren van uitleg wat dat geven van energie precies is.
 
handoplegging, reiki, magnetiseren, etc. Ik heb me het de afgelopen 20 jaar vaak afgevraagd. Veel over gelezen maar voor mij is het door ervaring en wijsheid duidelijk geworden.
 
Ik ben een soort kanaal dat de universele energie doorgeeft. Waarom universeel? Wanneer ik het benoem als de energie van God, van Allah, van Buddha, van Krisna, etc dan wordt de energie al belemmert omdat wij als mens er dan gelijk een eigen beeld bij vormen.
 
Geloof ik niet of wel, bestaat niet of wel in mijn wereld  zegt men dan. misschien herken je het wel.
 
Geen mens kan er omheen dat de het universum bestaat uit energie. het is overal, het zit overal in.
 
Besef hoe intelligent die energie is. Het heeft alles wat bestaat gecreeërd.
 
Daar kan niemand omheen.
 
Ik snap nu eindelijk hoe het kan dat kinderen met ADHD na het ontvangen van de energie dat via mij stroomt weer zichzelf zijn.
 
De intelligentie dat dit universum heeft gecreeerd heelt de kinderen. niet alleen kinderen maar alles en iedereen  die de energie ontvangt.